Rapportages

BitMailer biedt u standaard een keur aan mogelijkheden om de effecten van uw e-­mail inspanningen te meten. Middels rapportages en statistieken heeft u direct gedetailleerd inzicht in de effectiviteit van uw verstuurde mailings.

Naar rapportages
Mailingtool koppelingen

Wanneer BitMailer e-mailmarketing wordt gekoppeld aan een webshop of CRM-systeem ontstaan verkoop verhogende combinaties. Gebruikers van de BitShop webshop en ChainWise CRM hebben zelfs een voorsprong: de koppeling is geheel voorbereid.

Naar koppelingen
Mailingtool templates

Naar wens kan BitMailer worden geleverd met een op maat ontworpen template. Bijvoorbeeld met een vormgeving die in lijn ligt met uw huisstijl, website of brochure. Met een professioneel ogende nieuwsbrief maakt u direct een goede indruk.

Naar template design
Mailingtool e-mail campagnes

BitMailer biedt u volop de mogelijkheid om met met e-mailcampagnes uw doelgroep persoonlijk en effectief te bereiken. Denk aan op de persoon gerichte aanbiedingen, vervolgacties op eerder verstuurde mailings, reminders enz.

Naar e-mail campagnes
Webshop 4AllShop

4AllShop

De B2C webshop 4AllShop biedt een compleet elektronica assortiment voor een brede doelgroep. Met de Onetrail koppeling is het artikel- en prijsbestand altijd up-to-date en worden de transacties met klanten en leveranciers direct snel en foutloos verwerkt. De doordachte en eenvoudige menustructuur en legio filtermogelijkheden zorgen voor een uiterst consumentgerichte webshop. Consumentenvertrouwen wordt niet enkel gewaarborgd door keurmerken als ICTWaarborg en Qshops. Ook de optionele, veilige betaalmogelijkheden als Afterpay en Check Pay dragen hiertoe bij.

www.4allshop.nl

Meer weten over BitShop?

Meer weten over mailingtool BitMailer?
Vraag de vrijblijvende online demo of een offerte aan. Of maak direct een afspraak.

Online demo Offerte Direct afspraak maken: 074 245 52 90