Rapportages

BitMailer biedt u standaard een keur aan mogelijkheden om de effecten van uw e-­mail inspanningen te meten. Middels rapportages en statistieken heeft u direct gedetailleerd inzicht in de effectiviteit van uw verstuurde mailings.

Naar rapportages
Mailingtool koppelingen

Wanneer BitMailer e-mailmarketing wordt gekoppeld aan een webshop of CRM-systeem ontstaan verkoop verhogende combinaties. Gebruikers van de BitShop webshop en ChainWise CRM hebben zelfs een voorsprong: de koppeling is geheel voorbereid.

Naar koppelingen
Mailingtool templates

Naar wens kan BitMailer worden geleverd met een op maat ontworpen template. Bijvoorbeeld met een vormgeving die in lijn ligt met uw huisstijl, website of brochure. Met een professioneel ogende nieuwsbrief maakt u direct een goede indruk.

Naar template design
Mailingtool e-mail campagnes

BitMailer biedt u volop de mogelijkheid om met met e-mailcampagnes uw doelgroep persoonlijk en effectief te bereiken. Denk aan op de persoon gerichte aanbiedingen, vervolgacties op eerder verstuurde mailings, reminders enz.

Naar e-mail campagnes
Webshop Beware for kids

Beware for Kids

B2C webshop die geheel is gericht op de online verkoop van kinderkleding met daarnaast een verwijzing naar de fysieke winkel in Bussum. Maakt ook dagelijks gebruik van onze vele BitShop faciliteiten zoals het eenvoudig kunnen implementeren van de in eigen huis geproduceerde fotografie. Beware for Kids maakt ook geregeld gebruik van affiliate marketing. Onze BitShop is hierop volledig ingericht en genereert op eenvoudige wijze de benodigde datasheets. De KEI (Keyword Efficiency Index) speelt bij Beware for Kids een belangrijke rol in het geheel van zoekmachine optimalisatie. In de webshop is een Google Analytics code opgenomen die een keur aan relevante informatie verschaft over het surfgedrag van de webshop bezoekers.

www.bewareforkids.nl

Meer weten over BitShop?

Meer weten over mailingtool BitMailer?
Vraag de vrijblijvende online demo of een offerte aan. Of maak direct een afspraak.

Online demo Offerte Direct afspraak maken: 074 245 52 90