Rapportages

BitMailer biedt u standaard een keur aan mogelijkheden om de effecten van uw e-­mail inspanningen te meten. Middels rapportages en statistieken heeft u direct gedetailleerd inzicht in de effectiviteit van uw verstuurde mailings.

Naar rapportages
Mailingtool koppelingen

Wanneer BitMailer e-mailmarketing wordt gekoppeld aan een webshop of CRM-systeem ontstaan verkoop verhogende combinaties. Gebruikers van de BitShop webshop en ChainWise CRM hebben zelfs een voorsprong: de koppeling is geheel voorbereid.

Naar koppelingen
Mailingtool templates

Naar wens kan BitMailer worden geleverd met een op maat ontworpen template. Bijvoorbeeld met een vormgeving die in lijn ligt met uw huisstijl, website of brochure. Met een professioneel ogende nieuwsbrief maakt u direct een goede indruk.

Naar template design
Mailingtool e-mail campagnes

BitMailer biedt u volop de mogelijkheid om met met e-mailcampagnes uw doelgroep persoonlijk en effectief te bereiken. Denk aan op de persoon gerichte aanbiedingen, vervolgacties op eerder verstuurde mailings, reminders enz.

Naar e-mail campagnes
Webshop CTA

CTA Service Holland

CTA Service Holland levert een scala aan onderdelen van Franse automobielen, met name Citroën. De BitShop webshop is gekoppeld aan Techdoc, leverancier van productinformatie voor de autobranche. Deze datafeed is vervolgens gekoppeld aan het eigen DRB systeem van CTA. Naast de meertalige functie valt de B2C webshop op door het genereren van klantspecifieke prijsstellingen. Nadat de klant is ingelogd worden enkel de prijzen getoond die eerder exclusief met hem of haar zijn afgesproken. Dochterbedrijven De Graaf en Nition maken gebruik van dezelfde BitShop webshop structuur.

www.ctaservice.nl
www.dgautomaterialen.nl
www.nitionindustries.eu

Meer weten over BitShop?

Meer weten over mailingtool BitMailer?
Vraag de vrijblijvende online demo of een offerte aan. Of maak direct een afspraak.

Online demo Offerte Direct afspraak maken: 074 245 52 90