Rapportages

BitMailer biedt u standaard een keur aan mogelijkheden om de effecten van uw e-­mail inspanningen te meten. Middels rapportages en statistieken heeft u direct gedetailleerd inzicht in de effectiviteit van uw verstuurde mailings.

Naar rapportages
Mailingtool koppelingen

Wanneer BitMailer e-mailmarketing wordt gekoppeld aan een webshop of CRM-systeem ontstaan verkoop verhogende combinaties. Gebruikers van de BitShop webshop en ChainWise CRM hebben zelfs een voorsprong: de koppeling is geheel voorbereid.

Naar koppelingen
Mailingtool templates

Naar wens kan BitMailer worden geleverd met een op maat ontworpen template. Bijvoorbeeld met een vormgeving die in lijn ligt met uw huisstijl, website of brochure. Met een professioneel ogende nieuwsbrief maakt u direct een goede indruk.

Naar template design
Mailingtool e-mail campagnes

BitMailer biedt u volop de mogelijkheid om met met e-mailcampagnes uw doelgroep persoonlijk en effectief te bereiken. Denk aan op de persoon gerichte aanbiedingen, vervolgacties op eerder verstuurde mailings, reminders enz.

Naar e-mail campagnes
Webshop Databyte

Databyte

DataByte is leading in de verkoop van computerapparatuur en -systemen. Zowel online als via de eigen winkel in Steenbergen. Voor de B2C webshop maakten de BitShop programmeurs gebruik van de geavanceerde AJAX technologie die zorgt voor een uitermate gebruiksvriendelijke navigatie. In combinatie met een door ons ontwikkelde filterfunctie komt men zeer snel tot het gewenste zoekresultaat. De toegepaste ERP Software staat garant voor actuele productinformatie, soepele orderafhandeling en een keur aan betalingsmogelijkheden. Middels zogenaamde cross sell kunnen meerdere gerelateerde producten worden getoond, waarmee DataByte het uiterste uit haar orders haalt. DataByte maakte als eerste webshop in Nederland gebruik van het klantvriendelijke PostNL.Checkpay.

www.databyteshop.nl

Meer weten over BitShop?

Meer weten over mailingtool BitMailer?
Vraag de vrijblijvende online demo of een offerte aan. Of maak direct een afspraak.

Online demo Offerte Direct afspraak maken: 074 245 52 90