Rapportages

BitMailer biedt u standaard een keur aan mogelijkheden om de effecten van uw e-­mail inspanningen te meten. Middels rapportages en statistieken heeft u direct gedetailleerd inzicht in de effectiviteit van uw verstuurde mailings.

Naar rapportages
Mailingtool koppelingen

Wanneer BitMailer e-mailmarketing wordt gekoppeld aan een webshop of CRM-systeem ontstaan verkoop verhogende combinaties. Gebruikers van de BitShop webshop en ChainWise CRM hebben zelfs een voorsprong: de koppeling is geheel voorbereid.

Naar koppelingen
Mailingtool templates

Naar wens kan BitMailer worden geleverd met een op maat ontworpen template. Bijvoorbeeld met een vormgeving die in lijn ligt met uw huisstijl, website of brochure. Met een professioneel ogende nieuwsbrief maakt u direct een goede indruk.

Naar template design
Mailingtool e-mail campagnes

BitMailer biedt u volop de mogelijkheid om met met e-mailcampagnes uw doelgroep persoonlijk en effectief te bereiken. Denk aan op de persoon gerichte aanbiedingen, vervolgacties op eerder verstuurde mailings, reminders enz.

Naar e-mail campagnes
Webshop Elite

Elite Automatisering

B2B webshop, gericht op de ict branche. De webshop is voorzien van een Onetrail datafeed koppeling voor het meest complete productassortiment. De bezoeker van de Elite webshop kan op eenvoudige wijze filteren op diverse productkenmerken als prijs, fabrikant, voorraad en uiteraard op trefwoord. De door de BitShop specialisten volledig webbased gemaakte backoffice staat garant voor een combinatie van uitermate hoog gebruiksgemak en optimale efficiency. De vaste klanten van Elite hebben een persoonlijke inlog en kunnen zo gemakkelijk de eigen orderhistorie bekijken, gegevens beheren en deze desgewenst wijzigen.

www.elite.nl

Meer weten over BitShop?

Meer weten over mailingtool BitMailer?
Vraag de vrijblijvende online demo of een offerte aan. Of maak direct een afspraak.

Online demo Offerte Direct afspraak maken: 074 245 52 90