Rapportages

BitMailer biedt u standaard een keur aan mogelijkheden om de effecten van uw e-­mail inspanningen te meten. Middels rapportages en statistieken heeft u direct gedetailleerd inzicht in de effectiviteit van uw verstuurde mailings.

Naar rapportages
Mailingtool koppelingen

Wanneer BitMailer e-mailmarketing wordt gekoppeld aan een webshop of CRM-systeem ontstaan verkoop verhogende combinaties. Gebruikers van de BitShop webshop en ChainWise CRM hebben zelfs een voorsprong: de koppeling is geheel voorbereid.

Naar koppelingen
Mailingtool templates

Naar wens kan BitMailer worden geleverd met een op maat ontworpen template. Bijvoorbeeld met een vormgeving die in lijn ligt met uw huisstijl, website of brochure. Met een professioneel ogende nieuwsbrief maakt u direct een goede indruk.

Naar template design
Mailingtool e-mail campagnes

BitMailer biedt u volop de mogelijkheid om met met e-mailcampagnes uw doelgroep persoonlijk en effectief te bereiken. Denk aan op de persoon gerichte aanbiedingen, vervolgacties op eerder verstuurde mailings, reminders enz.

Naar e-mail campagnes
Webshop Fopshop

Fopshop

Robuuste B2C BitShop webshop waarin alle aspecten van up to date e-commerce aan bod komen. Upsell, staffels, kortingsacties, meertaligheid, integratie van sociale media, een snelle en gebruiksvriendelijke zoekinterface met AJAX technologie: de Fopshop webshop heeft het. Daarnaast hebben wij een unieke tool ontwikkeld om met diverse filtermogelijkheden gericht door het assortiment te bladeren. Middels trefwoorden, titels van pagina’s en gebruiksvriendelijke URL’s wordt de site continu zoekmachine geoptimaliseerd. De server verwerkt moeiteloos zware belasting tijdens piekverkopen als carnaval. De backoffice is volledig ingericht op het snel kunnen verwerken van grote hoeveelheden orders.

www.fopshop.nl

Meer weten over BitShop?

Meer weten over mailingtool BitMailer?
Vraag de vrijblijvende online demo of een offerte aan. Of maak direct een afspraak.

Online demo Offerte Direct afspraak maken: 074 245 52 90