Rapportages

BitMailer biedt u standaard een keur aan mogelijkheden om de effecten van uw e-­mail inspanningen te meten. Middels rapportages en statistieken heeft u direct gedetailleerd inzicht in de effectiviteit van uw verstuurde mailings.

Naar rapportages
Mailingtool koppelingen

Wanneer BitMailer e-mailmarketing wordt gekoppeld aan een webshop of CRM-systeem ontstaan verkoop verhogende combinaties. Gebruikers van de BitShop webshop en ChainWise CRM hebben zelfs een voorsprong: de koppeling is geheel voorbereid.

Naar koppelingen
Mailingtool templates

Naar wens kan BitMailer worden geleverd met een op maat ontworpen template. Bijvoorbeeld met een vormgeving die in lijn ligt met uw huisstijl, website of brochure. Met een professioneel ogende nieuwsbrief maakt u direct een goede indruk.

Naar template design
Mailingtool e-mail campagnes

BitMailer biedt u volop de mogelijkheid om met met e-mailcampagnes uw doelgroep persoonlijk en effectief te bereiken. Denk aan op de persoon gerichte aanbiedingen, vervolgacties op eerder verstuurde mailings, reminders enz.

Naar e-mail campagnes
Webshop Javocom

Javocom.nl

Javocom.nl is een distributeur voor het computer resellerkanaal en het retailkanaal. Het assortiment van Javocom.nl bestaat uit computeraccessoires in de breedste zin van het woord, home automation en camerabewaking. De B2B BitShop webshop is uitgerust met een zogenaamde ERP koppeling, de financiële administratie is door ons gekoppeld aan de backoffice. De uitgebreide, gebruiksvriendelijke mogelijkheden in BitShop bieden de webmasters van Javocom.nl volop de ruimte voor webshop beheer: topics, sheets, afbeeldingen enz. kunnen eenvoudig worden toegevoegd of verwijderd. De product afbeeldingen worden automatisch gegenereerd vanuit Onetrail, de bijbehorende productinformatie via IceCat.

www.javocom.nl

Meer weten over BitShop?

Meer weten over mailingtool BitMailer?
Vraag de vrijblijvende online demo of een offerte aan. Of maak direct een afspraak.

Online demo Offerte Direct afspraak maken: 074 245 52 90