Rapportages

BitMailer biedt u standaard een keur aan mogelijkheden om de effecten van uw e-­mail inspanningen te meten. Middels rapportages en statistieken heeft u direct gedetailleerd inzicht in de effectiviteit van uw verstuurde mailings.

Naar rapportages
Mailingtool koppelingen

Wanneer BitMailer e-mailmarketing wordt gekoppeld aan een webshop of CRM-systeem ontstaan verkoop verhogende combinaties. Gebruikers van de BitShop webshop en ChainWise CRM hebben zelfs een voorsprong: de koppeling is geheel voorbereid.

Naar koppelingen
Mailingtool templates

Naar wens kan BitMailer worden geleverd met een op maat ontworpen template. Bijvoorbeeld met een vormgeving die in lijn ligt met uw huisstijl, website of brochure. Met een professioneel ogende nieuwsbrief maakt u direct een goede indruk.

Naar template design
Mailingtool e-mail campagnes

BitMailer biedt u volop de mogelijkheid om met met e-mailcampagnes uw doelgroep persoonlijk en effectief te bereiken. Denk aan op de persoon gerichte aanbiedingen, vervolgacties op eerder verstuurde mailings, reminders enz.

Naar e-mail campagnes
Webshop LongLifeParts

LongLifeParts

LongLifeParts.nl is dé online shop voor originele HP onderdelen & accessoires. LongLifeParts staat, mede door de koppeling met HP, voor een kwalitatief en duurzaam A-merk product. De beste kans op een lange levensduur voor bijvoorbeeld uw HP laptop of HP printer maakt u wanneer u gebruik maakt van een origineel HP vervangend onderdeel. Dit is immers door HP op maat gefabriceerd voor de toepassing in enkel en alleen HP producten. BitShop is verantwoordelijk voor het bedenken van de naamstelling, vormgeving, content, technische realisatie en exploitatie van de B2C webshop.

www.longlifeparts.nl

Meer weten over BitShop?

Meer weten over mailingtool BitMailer?
Vraag de vrijblijvende online demo of een offerte aan. Of maak direct een afspraak.

Online demo Offerte Direct afspraak maken: 074 245 52 90