Rapportages

BitMailer biedt u standaard een keur aan mogelijkheden om de effecten van uw e-­mail inspanningen te meten. Middels rapportages en statistieken heeft u direct gedetailleerd inzicht in de effectiviteit van uw verstuurde mailings.

Naar rapportages
Mailingtool koppelingen

Wanneer BitMailer e-mailmarketing wordt gekoppeld aan een webshop of CRM-systeem ontstaan verkoop verhogende combinaties. Gebruikers van de BitShop webshop en ChainWise CRM hebben zelfs een voorsprong: de koppeling is geheel voorbereid.

Naar koppelingen
Mailingtool templates

Naar wens kan BitMailer worden geleverd met een op maat ontworpen template. Bijvoorbeeld met een vormgeving die in lijn ligt met uw huisstijl, website of brochure. Met een professioneel ogende nieuwsbrief maakt u direct een goede indruk.

Naar template design
Mailingtool e-mail campagnes

BitMailer biedt u volop de mogelijkheid om met met e-mailcampagnes uw doelgroep persoonlijk en effectief te bereiken. Denk aan op de persoon gerichte aanbiedingen, vervolgacties op eerder verstuurde mailings, reminders enz.

Naar e-mail campagnes
Webshop Velthuis Schoenen

Velthuis Schoenen

Velthuis Schoenen was er in 2006 vroeg bij met het starten van een B2C webshop naast de fysieke winkel. Kritisch kenmerk van de combinatie winkel / webshop is de voorraad problematiek. Schoenen zijn mode en seizoengevoelig. De collectie wordt van te voren ingekocht en bijbestellen gedurende het seizoen is niet of nauwelijks mogelijk. De actuele voorraad is dus van groot belangrijk. Om een sluitende voorraadadministratie te garanderen, hebben de specialisten van BitShop de winkelkassa en de webshop kassa met elkaar gekoppeld. Zo kan op het web altijd de realtime voorraad worden getoond. Wanneer de voorraad nihil is van een bepaalde schoen in een bepaalde maat, verdwijnt deze direct automatisch van het internet.

www.velthuisschoenen.nl

Meer weten over BitShop?

Meer weten over mailingtool BitMailer?
Vraag de vrijblijvende online demo of een offerte aan. Of maak direct een afspraak.

Online demo Offerte Direct afspraak maken: 074 245 52 90