Rapportages

BitMailer biedt u standaard een keur aan mogelijkheden om de effecten van uw e-­mail inspanningen te meten. Middels rapportages en statistieken heeft u direct gedetailleerd inzicht in de effectiviteit van uw verstuurde mailings.

Naar rapportages
Koppelingen

Wanneer BitMailer e-mailmarketing wordt gekoppeld aan een webshop of CRM-systeem ontstaan verkoop verhogende combinaties. Gebruikers van de BitShop webshop en ChainWise CRM hebben zelfs een voorsprong: de koppeling is geheel voorbereid.

Naar koppelingen
Template design

Naar wens kan BitMailer worden geleverd met een op maat ontworpen template. Bijvoorbeeld met een vormgeving die in lijn ligt met uw huisstijl, website of brochure. Met een professioneel ogende nieuwsbrief maakt u direct een goede indruk.

Naar template design
E-mail campagnes

BitMailer biedt u volop de mogelijkheid om met met e-mailcampagnes uw doelgroep persoonlijk en effectief te bereiken. Denk aan op de persoon gerichte aanbiedingen, vervolgacties op eerder verstuurde mailings, reminders enz.

Naar e-mail campagnes

Mailingtool BitMailer

Met BitMailer heeft u een gebruiksvriendelijk communicatiemiddel in handen waarmee u zelf snel en tegen lage kosten, professioneel uw relaties per e-mail kunt benaderen.  U verstuurt met BitMailer een onbeperkt aantal e-mailings naar een welhaast onbeperkt aantal relaties. Wilt u bulk e-mail gaan versturen? Ook geen probleem met BitMailer.

U kunt kiezen voor:

BitMailer laat u nooit zwemmen, maar neemt u aan de hand. Voor eenmalige extra kosten wordt u door ons getraind in het gebruik van de BitMailer mailingtool, uw eerste template (ontworpen in uw eigen huisstijl) maken wij voor u klaar, u kunt direct e-mailings gaan versturen.

Eenmalige extra kosten is inclusief:

  • Een op maat ontworpen template
  • De BitMailer training
  • Begeleiding van de verzending van uw eerste BitMailer e-mailing 

Meer weten over mailingtool BitMailer?
Vraag de vrijblijvende online demo of een offerte aan. Of maak direct een afspraak.

Online demo Offerte Direct afspraak maken: 074 245 52 90