Rapportages

BitMailer biedt u standaard een keur aan mogelijkheden om de effecten van uw e-­mail inspanningen te meten. Middels rapportages en statistieken heeft u direct gedetailleerd inzicht in de effectiviteit van uw verstuurde mailings.

Naar rapportages
Koppelingen

Wanneer BitMailer e-mailmarketing wordt gekoppeld aan een webshop of CRM-systeem ontstaan verkoop verhogende combinaties. Gebruikers van de BitShop webshop en ChainWise CRM hebben zelfs een voorsprong: de koppeling is geheel voorbereid.

Naar koppelingen
Template design

Naar wens kan BitMailer worden geleverd met een op maat ontworpen template. Bijvoorbeeld met een vormgeving die in lijn ligt met uw huisstijl, website of brochure. Met een professioneel ogende nieuwsbrief maakt u direct een goede indruk.

Naar template design
E-mail campagnes

BitMailer biedt u volop de mogelijkheid om met met e-mailcampagnes uw doelgroep persoonlijk en effectief te bereiken. Denk aan op de persoon gerichte aanbiedingen, vervolgacties op eerder verstuurde mailings, reminders enz.

Naar e-mail campagnes

E-mail campagnes

BitMailer stelt u in staat doeltreffende e-mail campagnes te starten om zo uw doelgroep persoonlijk, effectief en steeds gerichter te bereiken. Conversie verhogende, event driven e-mail campagnes, zijn eenvoudig te organiseren in BitMailer. Denk aan het versturen van persoonlijke aanbiedingen, reminders en vervolgacties naar aanleiding van eerdere mailings.

Het begint uiteraard met ‘de juiste boodschap, op het juiste moment naar de juiste persoon’. Want hoe relevanter uw boodschap of propositie is, des te groter de impact op de ontvanger zal zijn. Dat leidt vervolgens tot meer interactie waardoor verrijking van de profielen ontstaat. U ontdekt de interesses van uw persoonlijke ontvangers en weet hierop in te spelen. Laat u informeren over de mogelijkheden die BitMailer standaard biedt.

Meer weten over mailingtool BitMailer?
Vraag de vrijblijvende online demo of een offerte aan. Of maak direct een afspraak.

Online demo Offerte Direct afspraak maken: 074 245 52 90