Rapportages

BitMailer biedt u standaard een keur aan mogelijkheden om de effecten van uw e-­mail inspanningen te meten. Middels rapportages en statistieken heeft u direct gedetailleerd inzicht in de effectiviteit van uw verstuurde mailings.

Naar rapportages
Koppelingen

Wanneer BitMailer e-mailmarketing wordt gekoppeld aan een webshop of CRM-systeem ontstaan verkoop verhogende combinaties. Gebruikers van de BitShop webshop en ChainWise CRM hebben zelfs een voorsprong: de koppeling is geheel voorbereid.

Naar koppelingen
Template design

Naar wens kan BitMailer worden geleverd met een op maat ontworpen template. Bijvoorbeeld met een vormgeving die in lijn ligt met uw huisstijl, website of brochure. Met een professioneel ogende nieuwsbrief maakt u direct een goede indruk.

Naar template design
E-mail campagnes

BitMailer biedt u volop de mogelijkheid om met met e-mailcampagnes uw doelgroep persoonlijk en effectief te bereiken. Denk aan op de persoon gerichte aanbiedingen, vervolgacties op eerder verstuurde mailings, reminders enz.

Naar e-mail campagnes

Fucnties

De uiterst doelmatige functionaliteiten die zijn verwerkt in BitMailer, stellen u in staat om geheel zelfstandig, professioneel ogende e-mail nieuwsbrieven en e-mail campagnes te produceren.

 • Editor

  Met de gebruiksvriendelijke BitMailer editor maakt u in uw eigen template eenvoudig een nieuwsbrief met tekst en afbeeldingen op. Ook uw reeds bestaande nieuwsbrieven past u met deze module aan.

 • Adressenbeheer

  Het importeren, beheren en onderhouden van uw e-mailing adressen en bestanden is in BitMailer overzichtelijk en effectief opgelost.

 • Personaliseren

  Variabelen als het op naam stellen of toevoegen van een 1 op 1 aanbieding maken uw e-mailing persoonsgericht en geven altijd meer attentiewaarde.

 • Verzenden

  Niet alleen de BitMailer software maar ook onze bedrijfszekere servers zorgen voor een snelle bezorging van uw e-mail campagne, ongeacht de hoeveelheid geadresseerden.

 • Geplande mailings

  Een effectieve tool om uw e-mailing te plannen voor een toekomstig tijdstip of een andere dag.

 • Verzendrapportage

  Raadpleeg hoe de ontvanger op uw e-mail reageert. BitMailer is standaard uitgerust met diverse verhelderende statistieken.

 • Import tool

  BitMailer is uitgerust met een slimme import tool die adressen in 4 eenvoudige stappen verzendklaar maakt:

  1. Opslaan als CSV-bestand
  2. Uploaden in BitMailer
  3. Koppelen aan de juiste mailinggroep
  4. Versturen
 • Inschrijfformulier

  Nieuwe aanmeldingen op uw e-mailings worden hiermee automatisch verwerkt en in uw maillijst geplaatst.

 • Opt-in / aanmelden

  Met de automatische bevestigingsmail van een nieuwe inschrijving voldoet u altijd aan de OPTA reglementen.

 • Opt-out / afmelden

  Iedere BitMailer e-mailing is standaard voorzien van een uitschrijfmogelijkheid. Hiermee worden de uitschrijvers automatisch op niet-actief gezet in al uw mailinggroepen.

Meer weten over mailingtool BitMailer?
Vraag de vrijblijvende online demo of een offerte aan. Of maak direct een afspraak.

Online demo Offerte Direct afspraak maken: 074 245 52 90