Rapportages

BitMailer biedt u standaard een keur aan mogelijkheden om de effecten van uw e-­mail inspanningen te meten. Middels rapportages en statistieken heeft u direct gedetailleerd inzicht in de effectiviteit van uw verstuurde mailings.

Naar rapportages
Koppelingen

Wanneer BitMailer e-mailmarketing wordt gekoppeld aan een webshop of CRM-systeem ontstaan verkoop verhogende combinaties. Gebruikers van de BitShop webshop en ChainWise CRM hebben zelfs een voorsprong: de koppeling is geheel voorbereid.

Naar koppelingen
Template design

Naar wens kan BitMailer worden geleverd met een op maat ontworpen template. Bijvoorbeeld met een vormgeving die in lijn ligt met uw huisstijl, website of brochure. Met een professioneel ogende nieuwsbrief maakt u direct een goede indruk.

Naar template design
E-mail campagnes

BitMailer biedt u volop de mogelijkheid om met met e-mailcampagnes uw doelgroep persoonlijk en effectief te bereiken. Denk aan op de persoon gerichte aanbiedingen, vervolgacties op eerder verstuurde mailings, reminders enz.

Naar e-mail campagnes

Hoe werkt BitMailer?

Het op de professionele markt gerichte BitMailer is ontwikkeld om het zowel beginners als gevorderden mogelijk te maken, op eenvoudige wijze e-mail nieuwsbrieven te produceren, te versturen en het resultaat te analyseren.

Zonder in te gaan op de detail functionaliteiten, stellen de BitMailer basisfuncties u in staat om:

  • Contacten te beheren
  • E-mail adressen te importeren
  • Digitale nieuwsbrief berichten op te stellen
  • Digitale nieuwsbrieven te verzenden
  • Statistieken na verzending te analyseren

Voldoet aan de Nederlandse wetgeving
BitMailer voldoet geheel aan de Nederlandse wetgeving met de geautomatiseerde afmeld- en bounceverwerking. Die wetenschap werkt wel zo prettig.

Volledig webbased
Mailingtool BitMailer is volledig webbased. Dat betekent dat er geen software op de eigen computer hoeft te worden geïnstalleerd. Met uw persoonlijke login-gegevens heeft u via het internet overal en altijd toegang tot het eigen account.

Nederlandstalig support
Om met BitMailer te kunnen werken heeft u geen specifieke programmeerkennis nodig; als u met Word overweg kunt, kunt u aan de slag met BitMailer. De training, de handleiding en de telefonische helpdesk zijn allemaal Nederlandstalig.

Meer weten over mailingtool BitMailer?
Vraag de vrijblijvende online demo of een offerte aan. Of maak direct een afspraak.

Online demo Offerte Direct afspraak maken: 074 245 52 90