Rapportages

BitMailer biedt u standaard een keur aan mogelijkheden om de effecten van uw e-­mail inspanningen te meten. Middels rapportages en statistieken heeft u direct gedetailleerd inzicht in de effectiviteit van uw verstuurde mailings.

Naar rapportages
Koppelingen

Wanneer BitMailer e-mailmarketing wordt gekoppeld aan een webshop of CRM-systeem ontstaan verkoop verhogende combinaties. Gebruikers van de BitShop webshop en ChainWise CRM hebben zelfs een voorsprong: de koppeling is geheel voorbereid.

Naar koppelingen
Template design

Naar wens kan BitMailer worden geleverd met een op maat ontworpen template. Bijvoorbeeld met een vormgeving die in lijn ligt met uw huisstijl, website of brochure. Met een professioneel ogende nieuwsbrief maakt u direct een goede indruk.

Naar template design
E-mail campagnes

BitMailer biedt u volop de mogelijkheid om met met e-mailcampagnes uw doelgroep persoonlijk en effectief te bereiken. Denk aan op de persoon gerichte aanbiedingen, vervolgacties op eerder verstuurde mailings, reminders enz.

Naar e-mail campagnes

Rapportages

BitMailer biedt u standaard een keur aan mogelijkheden om de effecten van uw e-mail inspanningen te meten. Middels rapportages en statistieken heeft u direct een gedetailleerd inzicht in de effectiviteit  van uw verstuurde mailings. U kunt bijvoorbeeld inzien:

  • Wie uw nieuwsbrief heeft geopend, doorstuurt en doorklikt op welke links
  • Wat de populairste links zijn om uw volgende acties op af te stemmen
  • Op welke dagen uw e-mailing het meest gelezen is

Met de statistieken kunt u precies zien en volgen hoeveel e-mails zijn geopend en wanneer. De statistieken kunt u raadplegen van de afgelopen 7 dagen, 30 dagen, laatste jaar of een tijdsspan naar keuze. De statistieken worden weergegeven in heldere staaf- en cirkeldiagrammen.

Meer weten over mailingtool BitMailer?
Vraag de vrijblijvende online demo of een offerte aan. Of maak direct een afspraak.

Online demo Offerte Direct afspraak maken: 074 245 52 90