Rapportages

BitMailer biedt u standaard een keur aan mogelijkheden om de effecten van uw e-­mail inspanningen te meten. Middels rapportages en statistieken heeft u direct gedetailleerd inzicht in de effectiviteit van uw verstuurde mailings.

Naar rapportages
Koppelingen

Wanneer BitMailer e-mailmarketing wordt gekoppeld aan een webshop of CRM-systeem ontstaan verkoop verhogende combinaties. Gebruikers van de BitShop webshop en ChainWise CRM hebben zelfs een voorsprong: de koppeling is geheel voorbereid.

Naar koppelingen
Template design

Naar wens kan BitMailer worden geleverd met een op maat ontworpen template. Bijvoorbeeld met een vormgeving die in lijn ligt met uw huisstijl, website of brochure. Met een professioneel ogende nieuwsbrief maakt u direct een goede indruk.

Naar template design
E-mail campagnes

BitMailer biedt u volop de mogelijkheid om met met e-mailcampagnes uw doelgroep persoonlijk en effectief te bereiken. Denk aan op de persoon gerichte aanbiedingen, vervolgacties op eerder verstuurde mailings, reminders enz.

Naar e-mail campagnes

Uitbesteden e-mail activiteiten

Natuurlijk is BitMailer ontworpen om er zelfstandig mee aan de slag te kunnen gaan. Maar er kunnen diverse reden zijn voor bedrijven en instellingen om de e-mail activiteiten uit te besteden. Goed om te weten dat full service internetbureau BitWise  (de ontwikkelaar van BitMailer) u dat werk uit handen kan nemen. Voor een vast bedrag per e-mailing.

Full service
U kunt ons inschakelen voor het schrijven van de content of het redigeren van de door u aangeleverde kopij. Beeldmateriaal levert u aan of selecteren wij voor u uit onze databank (stock). Daarnaast ontvangen wij uw klantenbestand, gegevens als afzenderadres, onderwerpregel enz. Wanneer alles compleet is stellen wij de e-mailing op en wordt de testversie toegestuurd. Na eventuele wijzigingen ontvangt u de finale testversie. Indien akkoord wordt de definitieve e-mailing verzonden op een vooraf afgesproken tijdstip. Naderhand analyseren wij de statistieken en worden deze met u doorgenomen.

Neem contact op als u informatie wilt over het uitbesteden van e-mailings.

Meer weten over mailingtool BitMailer?
Vraag de vrijblijvende online demo of een offerte aan. Of maak direct een afspraak.

Online demo Offerte Direct afspraak maken: 074 245 52 90