Rapportages

BitMailer biedt u standaard een keur aan mogelijkheden om de effecten van uw e-­mail inspanningen te meten. Middels rapportages en statistieken heeft u direct gedetailleerd inzicht in de effectiviteit van uw verstuurde mailings.

Naar rapportages
Koppelingen

Wanneer BitMailer e-mailmarketing wordt gekoppeld aan een webshop of CRM-systeem ontstaan verkoop verhogende combinaties. Gebruikers van de BitShop webshop en ChainWise CRM hebben zelfs een voorsprong: de koppeling is geheel voorbereid.

Naar koppelingen
Template design

Naar wens kan BitMailer worden geleverd met een op maat ontworpen template. Bijvoorbeeld met een vormgeving die in lijn ligt met uw huisstijl, website of brochure. Met een professioneel ogende nieuwsbrief maakt u direct een goede indruk.

Naar template design
E-mail campagnes

BitMailer biedt u volop de mogelijkheid om met met e-mailcampagnes uw doelgroep persoonlijk en effectief te bereiken. Denk aan op de persoon gerichte aanbiedingen, vervolgacties op eerder verstuurde mailings, reminders enz.

Naar e-mail campagnes

Te koppelen met ieder systeem

Door uw marketing activiteiten te koppelen met de e-mail marketing software van BitMailer vergroot u met een geringe investering uw commerciële mogelijkheden. Gebruikers van de BitShop webshop en ChainWise CRM hebben zelfs een voorsprong: de koppeling is voorbereid.

E-commerce koppeling
Wanneer e-mail marketing wordt gekoppeld aan andere bedrijfssystemen ontstaan winstgevende combinaties. Zeker wanneer er sprake is van een webshop: uw klanten zijn immers gewend online te communiceren. Lees meer

CRM koppeling
Het professioneel inzetten van  e-mail marketing komt echt tot zijn recht wanneer het CRM-systeem wordt geïntegreerd met het e-mail marketingsysteem. De koppeling zorgt voor tijdwinst, maakt van bounces verkoopkansen en verhoogt de klantwaarde. Lees meer

Meer weten over mailingtool BitMailer?
Vraag de vrijblijvende online demo of een offerte aan. Of maak direct een afspraak.

Online demo Offerte Direct afspraak maken: 074 245 52 90