Rapportages

BitMailer biedt u standaard een keur aan mogelijkheden om de effecten van uw e-­mail inspanningen te meten. Middels rapportages en statistieken heeft u direct gedetailleerd inzicht in de effectiviteit van uw verstuurde mailings.

Naar rapportages
Koppelingen

Wanneer BitMailer e-mailmarketing wordt gekoppeld aan een webshop of CRM-systeem ontstaan verkoop verhogende combinaties. Gebruikers van de BitShop webshop en ChainWise CRM hebben zelfs een voorsprong: de koppeling is geheel voorbereid.

Naar koppelingen
Template design

Naar wens kan BitMailer worden geleverd met een op maat ontworpen template. Bijvoorbeeld met een vormgeving die in lijn ligt met uw huisstijl, website of brochure. Met een professioneel ogende nieuwsbrief maakt u direct een goede indruk.

Naar template design
E-mail campagnes

BitMailer biedt u volop de mogelijkheid om met met e-mailcampagnes uw doelgroep persoonlijk en effectief te bereiken. Denk aan op de persoon gerichte aanbiedingen, vervolgacties op eerder verstuurde mailings, reminders enz.

Naar e-mail campagnes

CRM koppeling

Het CRM-systeem is voor veel ondernemingen de centrale plek van alle klantgegevens en de ideale bron voor verschillende communicatie- en marketingdoeleinden. Hierin worden klantgegevens opgeslagen en beheerd door meerdere mensen binnen het bedrijf. Het optimaliseren van het contact met de klant staat centraal. Vaak zijn er ook nog andere systemen gekoppeld aan een CRM-systeem zoals boekhoud-, facturatie-, voorraad- en logistieke systemen.

Het professioneel inzetten van  e-mail marketing komt echt tot zijn recht wanneer het CRM-systeem wordt geïntegreerd met het e-mail marketingsysteem. De koppeling zorgt voor tijdwinst, maakt van bounces verkoopkansen en verhoogt de klantwaarde.

De BitMailer e-mail marketing software laat zich koppelen met praktisch ieder CRM-systeem.

ChainWise bedrijfssoftware gebruikers hebben een voorsprong
Maakt u gebruik van ChainWise bedrijfssoftware? Dan is de koppeling zelfs al voorbereid: deze hoeft enkel te worden geactiveerd. U beschikt dan samen met BitMailer over een professionele e-mail marketingoplossing waarmee iedere marketeer doelgericht met de klant kan communiceren.

Wij adviseren u graag over de BitMailer CRM koppeling en ChainWise bedrijfssoftware.

Meer weten over mailingtool BitMailer?
Vraag de vrijblijvende online demo of een offerte aan. Of maak direct een afspraak.

Online demo Offerte Direct afspraak maken: 074 245 52 90