Rapportages

BitMailer biedt u standaard een keur aan mogelijkheden om de effecten van uw e-­mail inspanningen te meten. Middels rapportages en statistieken heeft u direct gedetailleerd inzicht in de effectiviteit van uw verstuurde mailings.

Naar rapportages
Koppelingen

Wanneer BitMailer e-mailmarketing wordt gekoppeld aan een webshop of CRM-systeem ontstaan verkoop verhogende combinaties. Gebruikers van de BitShop webshop en ChainWise CRM hebben zelfs een voorsprong: de koppeling is geheel voorbereid.

Naar koppelingen
Template design

Naar wens kan BitMailer worden geleverd met een op maat ontworpen template. Bijvoorbeeld met een vormgeving die in lijn ligt met uw huisstijl, website of brochure. Met een professioneel ogende nieuwsbrief maakt u direct een goede indruk.

Naar template design
E-mail campagnes

BitMailer biedt u volop de mogelijkheid om met met e-mailcampagnes uw doelgroep persoonlijk en effectief te bereiken. Denk aan op de persoon gerichte aanbiedingen, vervolgacties op eerder verstuurde mailings, reminders enz.

Naar e-mail campagnes

E-commerce koppeling

Door uw e-commerce activiteiten te koppelen met de e-mail marketing software van BitMailer vergroot u met een geringe investering uw commerciële mogelijkheden. U kunt meteen professioneel communiceren met uw klanten: selecteer een product, maakt een aanbieding en… send. Met als resultaat: meer (herhaal)bezoeken aan de webwinkel en meer omzet.

Met e-mail marketing schept u een band met uw klanten, uw webshop blijft onder de aandacht, u kunt ervoor zorgen dat bezoekers terugkeren naar de webshop.

BitShop webwinkeliers hebben een voorsprong
Wanneer u beschikt over een webshop die draait op BitShop software, is de BitMailer koppeling zelfs al voorbereid: deze hoeft enkel te worden geactiveerd. U heeft dan direct de professionele e-mail marketingoplossing voor webwinkeliers in handen die u helpt om meer omzet uit de webshop te halen. Geef uw BitShop e-commerce activiteiten een boost, start met BitMailer e-mail marketing.

Wij adviseren u graag over de BitMailer e-commerce koppeling met uw webshop of BitShop.

Meer weten over mailingtool BitMailer?
Vraag de vrijblijvende online demo of een offerte aan. Of maak direct een afspraak.

Online demo Offerte Direct afspraak maken: 074 245 52 90