Rapportages

BitMailer biedt u standaard een keur aan mogelijkheden om de effecten van uw e-­mail inspanningen te meten. Middels rapportages en statistieken heeft u direct gedetailleerd inzicht in de effectiviteit van uw verstuurde mailings.

Naar rapportages
Koppelingen

Wanneer BitMailer e-mailmarketing wordt gekoppeld aan een webshop of CRM-systeem ontstaan verkoop verhogende combinaties. Gebruikers van de BitShop webshop en ChainWise CRM hebben zelfs een voorsprong: de koppeling is geheel voorbereid.

Naar koppelingen
Template design

Naar wens kan BitMailer worden geleverd met een op maat ontworpen template. Bijvoorbeeld met een vormgeving die in lijn ligt met uw huisstijl, website of brochure. Met een professioneel ogende nieuwsbrief maakt u direct een goede indruk.

Naar template design
E-mail campagnes

BitMailer biedt u volop de mogelijkheid om met met e-mailcampagnes uw doelgroep persoonlijk en effectief te bereiken. Denk aan op de persoon gerichte aanbiedingen, vervolgacties op eerder verstuurde mailings, reminders enz.

Naar e-mail campagnes

Hosting & beheer

Een e-mail moet worden gepubliceerd op het internet. Dit wordt hosting genoemd. Een dienst die wij met grootst mogelijke zorg en betrouwbaarheid voor u verzorgen.

Wij hebben meerdere state of the art servers geplaatst in één van de best beveiligde datacentra in Nederland: Equinix in Enschede. Gevestigd in het voormalige distributie centrum van de Nederlandse Bank. Een optimale omgeving voor continuïteit en waarborging van de netwerkverbindingen. Permanente beveiliging, airconditioning en noodstroom zijn voorzieningen waarop kan worden gerekend zodat u op ieder gewenst moment, 24 uur per dag, uw digitale nieuwsbrieven in ongelimiteerde omvang kunt verzenden.

Mocht er zich onverhoopt een probleem voordoen, dan wordt deze zo snel mogelijk door ons verholpen: ook buiten kantoortijden. U betaalt voor licenties en gebruik een vast bedrag per maand.

Datacenter Equinix
Equinix biedt wereldwijde datacenterdiensten die de vitaliteit van de informatiegestuurde wereld waarborgen. Grote en kleine ondernemingen, contentproviders, financiële instellingen en netwerkserviceproviders vertrouwen op het inzicht en de expertise van Equinix voor de hosting en verbindingen van hun belangrijkste informatiemiddelen. Meer over Equinix.

Meer weten over mailingtool BitMailer?
Vraag de vrijblijvende online demo of een offerte aan. Of maak direct een afspraak.

Online demo Offerte Direct afspraak maken: 074 245 52 90