Rapportages

BitMailer biedt u standaard een keur aan mogelijkheden om de effecten van uw e-­mail inspanningen te meten. Middels rapportages en statistieken heeft u direct gedetailleerd inzicht in de effectiviteit van uw verstuurde mailings.

Naar rapportages
Koppelingen

Wanneer BitMailer e-mailmarketing wordt gekoppeld aan een webshop of CRM-systeem ontstaan verkoop verhogende combinaties. Gebruikers van de BitShop webshop en ChainWise CRM hebben zelfs een voorsprong: de koppeling is geheel voorbereid.

Naar koppelingen
Template design

Naar wens kan BitMailer worden geleverd met een op maat ontworpen template. Bijvoorbeeld met een vormgeving die in lijn ligt met uw huisstijl, website of brochure. Met een professioneel ogende nieuwsbrief maakt u direct een goede indruk.

Naar template design
E-mail campagnes

BitMailer biedt u volop de mogelijkheid om met met e-mailcampagnes uw doelgroep persoonlijk en effectief te bereiken. Denk aan op de persoon gerichte aanbiedingen, vervolgacties op eerder verstuurde mailings, reminders enz.

Naar e-mail campagnes

Updates & helpdesk

Er is niets zo hinderlijk als een technisch probleem dat niet adequaat wordt opgelost. De BitMailer specialisten van de supportdesk kunnen gelukkig in de meeste gevallen het probleem direct lokaliseren en verhelpen. Om gebruik te kunnen maken van de BitMailer service & support hanteren wij een, naar wens op maat toegesneden, servicecontract. De volgende diensten zijn hierin inbegrepen:

Updates
Verbeteringen (updates) die na het in gebruik nemen van BitMailer door onze programmeurs worden ontwikkeld, worden ook in uw versie geïmplementeerd. De ontwikkelkosten worden niet aan u in rekening gebracht.

Helpdesk
Bij vragen en technische problemen kan ongelimiteerd gebruik worden gemaakt van de telefonische of online ondersteuning van onze BitMailer helpdesk. Op werkdagen is deze telefonisch of per mail bereikbaar tussen 08:30 - 17:00 uur.

Meer weten over mailingtool BitMailer?
Vraag de vrijblijvende online demo of een offerte aan. Of maak direct een afspraak.

Online demo Offerte Direct afspraak maken: 074 245 52 90