Rapportages

BitMailer biedt u standaard een keur aan mogelijkheden om de effecten van uw e-­mail inspanningen te meten. Middels rapportages en statistieken heeft u direct gedetailleerd inzicht in de effectiviteit van uw verstuurde mailings.

Naar rapportages
Koppelingen

Wanneer BitMailer e-mailmarketing wordt gekoppeld aan een webshop of CRM-systeem ontstaan verkoop verhogende combinaties. Gebruikers van de BitShop webshop en ChainWise CRM hebben zelfs een voorsprong: de koppeling is geheel voorbereid.

Naar koppelingen
Template design

Naar wens kan BitMailer worden geleverd met een op maat ontworpen template. Bijvoorbeeld met een vormgeving die in lijn ligt met uw huisstijl, website of brochure. Met een professioneel ogende nieuwsbrief maakt u direct een goede indruk.

Naar template design
E-mail campagnes

BitMailer biedt u volop de mogelijkheid om met met e-mailcampagnes uw doelgroep persoonlijk en effectief te bereiken. Denk aan op de persoon gerichte aanbiedingen, vervolgacties op eerder verstuurde mailings, reminders enz.

Naar e-mail campagnes

Template laten ontwerpen

Het bedrijf of de instelling die professioneel aan de slag wil met e-mail marketing, ontkomt niet aan een e-mail nieuwsbrief die aansluit bij de huisstijl en/of de website.

U kunt deze zogenaamde template door ons laten vormgeven. Wij ontwerpen een unieke e-mail template op basis van door u aangeleverde huisstijl elementen of richtlijnen n.a.v. de website, een brochure enz. Wanneer u nog geen eigen huisstijl of andere communicatiemiddelen heeft kunnen wij deze voor u vormgeven.

Met onze template als basis kunt u aan de slag met BitMailer. U hoeft zich niet te bekommeren om de opmaak, kleuren en of layout: de template bevat alles. U richt zich enkel op de tekst en de keuze van eventuele ondersteunende afbeeldingen.

Zie hier enkele voorbeelden

De kosten voor de vormgeving van de e-mail template zijn inbegrepen wanneer u gebruik maakt van het BitMailer combinatie voorstel.

Eenmalig € 960,- is inclusief:

  • Een op maat ontworpen template
  • De BitMailer training
  • Begeleiding van de verzending van uw eerste BitMailer e-mailing

Aangeleverd ontwerp
Beschikt u zelf over een reclamebureau of een (interne) vormgever? Geen probleem. Wanneer aldaar geen HTML kennis aanwezig is, kunnen wij het door u aangeleverde ontwerp omzetten in een probleemloos functionerende e-mail template.

Meer weten over mailingtool BitMailer?
Vraag de vrijblijvende online demo of een offerte aan. Of maak direct een afspraak.

Online demo Offerte Direct afspraak maken: 074 245 52 90