Rapportages

BitMailer biedt u standaard een keur aan mogelijkheden om de effecten van uw e-­mail inspanningen te meten. Middels rapportages en statistieken heeft u direct gedetailleerd inzicht in de effectiviteit van uw verstuurde mailings.

Naar rapportages
Koppelingen

Wanneer BitMailer e-mailmarketing wordt gekoppeld aan een webshop of CRM-systeem ontstaan verkoop verhogende combinaties. Gebruikers van de BitShop webshop en ChainWise CRM hebben zelfs een voorsprong: de koppeling is geheel voorbereid.

Naar koppelingen
Template design

Naar wens kan BitMailer worden geleverd met een op maat ontworpen template. Bijvoorbeeld met een vormgeving die in lijn ligt met uw huisstijl, website of brochure. Met een professioneel ogende nieuwsbrief maakt u direct een goede indruk.

Naar template design
E-mail campagnes

BitMailer biedt u volop de mogelijkheid om met met e-mailcampagnes uw doelgroep persoonlijk en effectief te bereiken. Denk aan op de persoon gerichte aanbiedingen, vervolgacties op eerder verstuurde mailings, reminders enz.

Naar e-mail campagnes

BitWise smart web solutions

Achter BitMailer staat het ervaren full service digitaal productiebureau BitWise smart web solutions, dat zich met name richt op de technische & visuele realisering van (complexe) webapplicaties. Binnen deze organisatie werken programmeurs nauw samen met designers. Zij voegen kennis uit de techniek, vormgeving en communicatie samen tot effectieve web-based oplossingen die naadloos aansluiten op de doelstellingen van onze klanten.

‘Full service biedt u voordelen’

Algemeen directeur Egbert Horsselenberg: ‘Full service digitaal productiebureau staat ook voor communicatiebureau of reclamebureau. Wij bedienen het volledige, moderne communicatietraject. Het begint bijvoorbeeld met het ontwikkelen van een naam voor een organisatie. Vervolgens moet er een beeldmerk en huisstijl worden ontworpen. De diensten van het bedrijf of de organisatie moeten bekend worden gemaakt via traditionele en nieuwe media. En, niet onbelangrijk, een webshop of website moet worden bedacht, ontworpen, geschreven en technisch ontwikkeld. Dit alles kunnen wij in eigen huis realiseren. Met als groot voordeel dat de klant continu praat met één contactpersoon, aangevuld met vakspecialisten. De overbekende ruis die ontstaat wanneer je brieft aan verschillende partijen als een ontwerpbureau, reclamebureau en internetbureau is in onze situatie tot een minimum beperkt. U zult begrijpen dat we daardoor ook kostentechnisch voordelen kunnen bieden.‘

Efficiënt en effectief onder één dak:

  • Strategische business consultancy
  • Creatieve concepten
  • Design
  • Copywriting
  • Bouw (programmering) en implementatie webshops en websites
  • Hosting en onderhoud
  • Zoekmachine marketing
  • E-mail marketing
  • On- en offline communicatie
  • Social media

Meer weten over mailingtool BitMailer?
Vraag de vrijblijvende online demo of een offerte aan. Of maak direct een afspraak.

Online demo Offerte Direct afspraak maken: 074 245 52 90