Rapportages

BitMailer biedt u standaard een keur aan mogelijkheden om de effecten van uw e-­mail inspanningen te meten. Middels rapportages en statistieken heeft u direct gedetailleerd inzicht in de effectiviteit van uw verstuurde mailings.

Naar rapportages
Koppelingen

Wanneer BitMailer e-mailmarketing wordt gekoppeld aan een webshop of CRM-systeem ontstaan verkoop verhogende combinaties. Gebruikers van de BitShop webshop en ChainWise CRM hebben zelfs een voorsprong: de koppeling is geheel voorbereid.

Naar koppelingen
Template design

Naar wens kan BitMailer worden geleverd met een op maat ontworpen template. Bijvoorbeeld met een vormgeving die in lijn ligt met uw huisstijl, website of brochure. Met een professioneel ogende nieuwsbrief maakt u direct een goede indruk.

Naar template design
E-mail campagnes

BitMailer biedt u volop de mogelijkheid om met met e-mailcampagnes uw doelgroep persoonlijk en effectief te bereiken. Denk aan op de persoon gerichte aanbiedingen, vervolgacties op eerder verstuurde mailings, reminders enz.

Naar e-mail campagnes

Partners

 • ChainWise

  ChainWise

  Zusterbedrijf ChainWise heeft haar Procesoptimalisatie software ontworpen en ontwikkeld om administraties te ondersteunen. Door het maximaliseren van de automatisering en minimaliseren van handmatige handelingen. ChainWise biedt een geïntegreerde oplossing voor relatiebeheer, projectbeheer & urenregistratie, planning, documentbeheer en facturatie.

 • Equinix

  Equinix

  Equinix biedt wereldwijde datacenterdiensten die de vitaliteit van de informatiegestuurde wereld waarborgen. Grote en kleine ondernemingen, contentproviders, financiële instellingen en netwerkserviceproviders vertrouwen op het inzicht en de expertise van Equinix voor de hosting en verbindingen van hun belangrijkste informatiemiddelen.

 • Google Adwords

  Google AdWords Qualified

  De Google AdWords Qualified Individual certificering is een wereldwijd erkend bewijs van goedkeuring die kennis van de nieuwste AdWords-hulpprogramma's en beste praktijktechnieken aantoont en iemand in staat stelt AdWords-campagnes op effectieve wijze te beheren.

 • Microsoft Certified Partner

  Microsoft Certified Partner

  Microsoft kent deze status toe aan bedrijven die bewezen hebben hoogwaardige technologische oplossingen te kunnen ontwikkelen en deze succesvol te implementeren. Microsoft Certified Partners beschikken over een hoge mate van competentie en ervaring met Microsoft-technologieën. Door de status Microsoft Certified Partner heeft full service internetbureau BitWise directe toegang tot de kennis en ondersteuning van Microsoft.

 • Ogone

  Ogone

  Ogone is een van de voornaamste Europese leveranciers van betalingsdiensten, met meer dan 18.000 klanten verspreid over 35 landen. De grote hoeveelheid internationale en lokale online betaalmethoden geeft Ogone haar klanten de mogelijkheid om te kiezen hoe zij betalen, in elke situatie: betaling met kaartverwerking, via een call center, in batches, via winkelwagentjes of met sectorspecifieke oplossingen.

 • Onetrail the clever connection

  Onetrail

  Onetrail automatiseert en standaardiseert het logistieke en administratieve proces tussen handelsondernemingen in onder andere de ICT branche. Onetrail biedt aangesloten bedrijven meer dan een elektronisch doorgeefluik tussen de verschillende orderverwerkingssystemen. Achter de schermen zorgt Onetrail ervoor dat de logistieke en administratieve gegevens worden vertaald op alle niveaus en de interne systemen van producenten, leveranciers en afnemers gekoppeld zijn.

Meer weten over mailingtool BitMailer?
Vraag de vrijblijvende online demo of een offerte aan. Of maak direct een afspraak.

Online demo Offerte Direct afspraak maken: 074 245 52 90